Inspirerend Zhineng Qigong weekend met teacher Xie

Op 25-26-27 maart 2016 werd in boerderij Broekakkers in Egmond-Binnen een Zhineng Qigong weekend gehouden onder leiding van teacher Xie Chuan uit China. Het was voor de deelnemers een unieke gelegenheid om kennis te maken met de bijzondere werkwijze van Xie. De deelnemers ervoeren het weekend als effectief, heilzaam en inspirerend. Er was snel een dynamische en gezellige sfeer in de groep. Bovendien werd de groep verwend met heerlijke buffetten, onder andere een authentiek Indiaas buffet. De praktische bewegingsoefeningen konden gemakkelijk thuis voortgezet worden.

Enkele opmerkingen van deelnemers:

  • Over de locatie: “Fijne plek met dichtbij meertje, bosje en weids uitzicht.”
  • Over het eten: “Verrukkelijk en veel.” “Erg lekker.” “Boven verwachting”
  • Over de Zhineng Qigong: “Heb er echt iets aan, boven verwachting.” “Ga er thuis mee oefenen.” “Een hemels cadeau.” “Mooi dat hij veel van de filosofie wilde overbrengen.”

Het weekend was georganiseerd door Joyce Vermeeren, Cilia Siero en Iris de Bood, allen acupuncturisten in Noord-Holland. Mocht teacher Xie in de toekomst weer naar het westen komen, dan zullen we ons best doen om opnieuw een weekend te organiseren. Indien u hiervan op de hoogte gehouden wil worden, kunt u een mail sturen naar: Joyce Vermeeren, jelve@dds.nl.